Ella névnap

Női nevek: Ella névnap

Ella névnap – Minden, amit tudnod kell a névnapról

Az Ella név több különböző kultúrából és nyelvből származik, és számos jelentése és változata létezik. Eredetét tekintve az Ella név több forrásból is származtatható:

  1. Angolszász eredet: Az angol nyelvben az Ella név önálló névként jelent meg, és gyakran az Eleanor vagy az Ellen nevek rövidített formájaként használták. Az Eleanor név jelentése „fénylő” vagy „ragyogó”, míg az Ellen név görög eredetű, jelentése „fény”, „világosság”. Ezáltal az Ella név is kapcsolódik ezekhez a jelentésekhez, kifejezve valami világosat és fényeset.
  2. Germán eredet: A germán nyelvekben az Ella név jelentése „minden”, „összes”. Eredetileg férfi névként is használták, de idővel elsősorban női névvé vált. A germán eredetű nevek közül az Elisabeth és az Elfriede nevek beceneveként is találkozhatunk az Ella változattal.
  3. Görög és latin kapcsolatok: A név egyes esetekben a görög Heléna vagy latin Ellena nevek rövidített formája is lehet, melyek szintén fényt és ragyogást jelentenek.
  4. Magyar eredet: Magyarországon az Ella név népszerűsége az 19. században kezdett növekedni, és azóta is kedvelt női név. Magyar nyelvterületen gyakran önálló névként használják, de előfordul, hogy az Eleonóra név rövidített formájaként is.

Jelentése 

Az Ella egyértelműen női névként ismert és használatos napjainkban. Jelentése a különböző nyelvi eredetek szerint eltérő lehet, de leggyakrabban a következő jelentésekkel társítják:

  • „Fénylő” vagy „ragyogó” – utalva arra, hogy a név viselője egy sugárzó, különleges személyiség lehet.
  • „Minden” vagy „összes” – a név egy átfogó, mindent magában foglaló jelentést hordoz, amely egy erős, meghatározó karakterre utal.

Az Ella név tehát egy sokszínű és több jelentéssel bíró név, amely különböző kultúrákban és nyelvekben is megállja a helyét. Az egyszerűsége és szépsége miatt népszerű választás sokak számára, akik szeretnének egy rövid, de mély tartalommal bíró nevet adni gyermeküknek.

Mikor van Ella névnapja?

Az Ella névnapját hivatalosan Magyarországon február 13-án ünnepeljük. Ez az a dátum, amelyet a legtöbb naptár és névnaptár megjelöl, mint az Ella nevűek hivatalos ünnepnapja.

Egyéb névnapok

Azonban az Ella név több más időpontban is ünnepelhető, attól függően, hogy melyik naptárat vagy hagyományt követjük. Az alábbiakban felsorolok néhány másik lehetséges névnapot is, amikor az Ella nevet viselők ünnepelhetnek:

  • Május 4. – Egyes helyeken vagy családokban ezen a napon is ünneplik az Ella névnapját.
  • Július 10. – Néhány alternatív naptárban szereplő névnap.
  • Augusztus 17. – További lehetséges névnap.

Regionális és egyéb különbségek

Fontos megjegyezni, hogy a névnapok ünneplésének időpontja régiónként és hagyományonként eltérő lehet. Vannak olyan családok, amelyek a fent említett alternatív dátumok egyikét részesítik előnyben, míg mások ragaszkodnak a hivatalos, február 13-i dátumhoz. Éppen ezért érdemes mindig figyelmesen ellenőrizni a naptárakat és egyeztetni az érintettekkel, hogy pontosan mikor ünneplik az Ella nevűek névnapját.

Hogyan lehet becézni az Ella nevet?

Az Ella név rövidsége és dallamos hangzása miatt már önmagában is kedves és szerethető, de természetesen számos becézési formája létezik, amelyeket családtagok, barátok vagy szerelmesek gyakran használnak. Íme néhány népszerű becenév, amely az Ella névből származik:

  • Elli – Az Ella név egyik leggyakoribb becézése, barátságos és könnyed hangzása miatt népszerű.
  • Ellácska – A magyar nyelvben gyakran használatos „-cska” kicsinyítőképzővel kiegészített forma, amely különösen gyengédséget és szeretetet fejez ki.
  • Ellus – Rövidebb, játékos változat, amely gyakran családi környezetben használatos.
  • Elluska – Az „Ellus” becézés meghosszabbított, még szeretetteljesebb formája.
  • Elluszi – Egy másik változat, amely szintén kedveskedő hatású.
  • Ella baba – Gyermekeknél vagy szerelmesek között használatos kedveskedő becenév.
  • Elka – Kevésbé gyakori becenév, de néhány esetben előfordul.

Egyéni és különleges becenevek

Mivel a becenevek sokszor személyes kapcsolatokra épülnek, előfordulhat, hogy egyes Ellák teljesen egyedi beceneveket kapnak, amelyek nem szerepelnek a fentiek között. Ezek a becenevek lehetnek a személyiségükre, megjelenésükre vagy közös élményeikre utaló kifejezések is.

Az Ella név tehát számos változatban becézhető, ami tükrözi a viselőjével való kapcsolat személyességét és különlegességét.

Az Ella név rokon nevei és hasonló hangzású nevek

Az Ella név több más névvel is kapcsolatban áll, amelyek hangzásukban, eredetükben vagy jelentésükben hasonlóak. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány nevet, amelyek rokoníthatók az Ella névhez:

Rokon nevek

  • Eleonóra – Az Ella név egyik legismertebb rokona, amelyből gyakran rövidített formaként használják. Az Eleonóra név görög eredetű, jelentése „Isten az én világosságom”.
  • Elena – A Heléna nemzetközi változata, amely szintén kapcsolatban áll az Ella névvel. A Heléna név jelentése „fény”, „világosság”.
  • Elvira – Spanyol eredetű név, amely népszerű volt a középkorban. Az Ella névhez hasonlóan nőies és dallamos hangzású.
  • Elza – Az Erzsébet rövidített, becézett formája, amely szintén rokonságban áll az Ella névvel.
  • Ellen – Egy másik név, amely az Ella névvel kapcsolatban áll. Az Ellen név az Eleonóra vagy Heléna nevek rövidített formája lehet.
  • Elisabeth – Germán eredetű név, amely az Ella névvel összefüggésben állhat, különösen rövidítések és becenevek formájában (például Elza, Ella).

Hasonló hangzású nevek

  • Bella – Az olasz eredetű név jelentése „szép”, és gyakran használják az Ella névvel együtt vagy annak helyettesítésére.
  • Stella – Latin eredetű név, jelentése „csillag”. Az Ella és Stella nevek hasonló dallamos hangzásuk miatt gyakran összetéveszthetők vagy párosíthatók.
  • Emma – Egy másik név, amely hangzásában és rövidségében is hasonlít az Ella névhez. Az Emma germán eredetű, jelentése „egész” vagy „világos”.
  • Eszter – Bár nem teljesen azonos hangzású, az Eszter név (amely perzsa eredetű és „csillagot” jelent) szintén dallamos és nőies, mint az Ella.
  • Eda – Kevésbé ismert, de rövidsége és egyszerűsége miatt az Ella névhez hasonló hangzású név.

Az Ella névhez kapcsolódó rokon és hasonló hangzású nevek közös jellemzője, hogy mind rövid, dallamos, és gyakran erős jelentéssel bírnak. Ezek a nevek különböző kultúrákból és nyelvekből származnak, de mindegyikük egyedi módon fejezi ki az eleganciát, a szépséget és a nőiességet, ami az Ella névre is jellemző.

Ella név idegen nyelvű megfelelői

Az Ella név több nyelven is ismert és használt, és számos változata létezik világszerte. Az egyszerű és elegáns név különböző kultúrákban különféle formákban jelenik meg, de mindenütt megőrzi nőies és lágy hangzását.

Idegen nyelvű változatok és megfelelőik

  • Angol: Ella – Az angol nyelvben az Ella név nagyon népszerű, gyakran használják önálló névként. Gyakran az Eleanor vagy Ellen nevek rövidített formájaként is előfordul.
  • Francia: Ella – A francia nyelvben is hasonló formában használják, de kiejtése kissé eltérhet az angoltól, lágyabb, „e”-vel kezdődő hangzással.
  • Spanyol: Ella – A spanyolban az „Ella” szó önmagában azt jelenti, hogy „ő” (nőnemű), de névként is használatos. Szintén kapcsolódik az Eleonóra (Leonor) vagy Elena nevekhez.
  • Olasz: Ella – Az olasz nyelvben is gyakori név az Ella, bár itt gyakran az Elena rövidített formája, vagy Eleonora változata lehet.
  • Német: Ella – Németországban az Ella név népszerű, és gyakran az Elisabeth vagy Eleonore nevek beceneveként használják.
  • Holland: Ella – Hollandiában is találkozhatunk az Ella névvel, amely az Elisabeth vagy Helena nevek rövidített formája lehet.
  • Svéd: Ella – Svédországban és más skandináv országokban az Ella név elterjedt és kedvelt, különösen az utóbbi évtizedekben. Itt is gyakran rövidített formaként használják.
  • Finn: Ella – Finnországban az Ella név hasonlóan népszerű, és gyakran önálló névként használják.
  • Orosz: Элла (Ella) – Az orosz nyelvben az Ella név hasonló formában jelenik meg (Элла), és népszerű választás az orosz női nevek között.
  • Lengyel: Ela – A lengyel nyelvben az Ella név változata az Ela, amely gyakran az Elżbieta (Elisabeth) becézett formájaként használatos.
  • Portugál: Ela – Portugáliában és Brazíliában is használatos az Ella név, de gyakran az „Ela” jelentése „ő” (nőnemű).
  • Magyar: Ella – Magyarországon az Ella név már önálló névként terjedt el, de kapcsolatban áll az Eleonóra vagy az Elvira nevekkel is.

Az Ella név tehát világszerte elterjedt és számos nyelvben megtalálható, gyakran önálló névként vagy rövidített formaként. Az egyszerű, de mégis elegáns név univerzális jellege miatt sok kultúrában szívesen választják, mivel könnyen kiejthető és megjegyezhető, ugyanakkor sokféle jelentést hordoz magában.

Közismert emberek az Ella névvel

Számos ismert személy viseli az Ella nevet, akik különböző területeken érték el sikereiket, legyen szó zenéről, filmről, irodalomról vagy más művészeti ágakról. Az alábbiakban bemutatok néhány közismert Ellát, akik tehetségükkel és eredményeikkel híressé váltak.

Közismert Ellák

  1. Ella Fitzgerald – Az egyik legismertebb név viselője az amerikai jazzénekesnő, Ella Fitzgerald, akit gyakran „A jazz első hölgye” vagy „Lady Ella” néven emlegetnek. A 20. század egyik legnagyobb hatású jazzénekeseként ismert, lenyűgöző hangterjedelme, virtuóz scat éneklése és egyedülálló stílusa miatt. Karrierje során több mint 13 Grammy-díjat nyert, és számos slágert énekelt el.
  2. Ella Mai – Brit R&B énekesnő, dalszerző, aki az utóbbi években vált világhírűvé. Az Ella Mai különleges, selymes hangja és érzelmes dalai, mint például a „Boo’d Up” és a „Trip”, meghozták számára a nemzetközi elismerést és több díjat is nyert.
  3. Ella Balinska – Brit színésznő, legismertebb szerepe a 2019-es „Charlie angyalai” (Charlie’s Angels) című filmben volt. Karrierje elején jár, de már most felhívta magára a figyelmet tehetségével és karizmatikus megjelenésével.
  4. Ella Henderson – Brit énekesnő és dalszerző, aki az Egyesült Királyságban vált híressé az „X-Faktor” tehetségkutató műsor által. „Ghost” című debütáló kislemeze hatalmas sikert aratott, és Ella Henderson azóta is aktív szereplője a zenei életnek.
  5. Ella Purnell – Angol színésznő, aki többek között a „Never Let Me Go” (Ne engedj el), „Maleficent” (Demóna) és a „Army of the Dead” (A holtak hadserege) című filmekben is szerepelt. Fiatal kora ellenére már több jelentős filmben is megmutatta tehetségét.
  6. Ella Wheeler Wilcox – Amerikai költőnő és író, aki a 19. század végén és a 20. század elején volt aktív. Leginkább a „Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád” („Laugh, and the world laughs with you; weep, and you weep alone”) idézetéről híres, amely „Solitude” című verséből származik.
  7. Ella Raines – Amerikai színésznő, aki az 1940-es és 1950-es években vált ismertté a film noir műfajban. Szerepelt többek között a „Phantom Lady” (Fantom hölgy) és a „Brute Force” (Nyers erő) című filmekben, és kiemelkedő szépsége és tehetsége révén szerzett hírnevet.
  8. Ella Chen – Tajvani énekesnő, színésznő és televíziós műsorvezető, a népszerű tajvani poptrió, az S.H.E. egyik tagja. Ella Chen Ázsiában nagyon népszerű, és sokféle műfajban kipróbálta magát a zenétől a televízióig.

Az Ella név számos különböző területen ismert és elismert személyeket takar, akik tehetségükkel és egyéni karakterükkel különböző módokon járultak hozzá a kultúrához. Az Ella név viselői között találunk világhírű zenészeket, színésznőket, írókat és más művészeket is, akik mindannyian különleges módon formálták a művészeti világot.

Az Ella név elemzése

Az Ella név nemcsak hangzásában és eredetében érdekes, hanem különböző elemzések is sok mindent elárulnak róla, legyen szó numerológiáról, asztrológiáról vagy általános személyiségjegyekről. Az alábbiakban részletesen bemutatom, hogy mit jelképez és sugall az Ella név viselője számára.

Numerológiai elemzés

A numerológia az Ella nevet az 5-ös számhoz társítja. Az 5-ös szám jellemzői közé tartozik a szabadságvágy, az önállóság és a kalandvágy. Az 5-ös számú emberek dinamikusak, nyitottak az új tapasztalatokra, és szívesen vállalnak kockázatot. Gyakran keresik az izgalmat és a változást, és nem szeretik a monotonitást vagy a kötöttségeket. Ezért az Ella nevet viselő személyek gyakran energikusak, életvidámak és nyitottak az új élményekre.

  • Pozitív tulajdonságok: Rugalmasság, lelkesedés, kíváncsiság, önbizalom, kalandvágy.
  • Negatív tulajdonságok: Nyughatatlanság, türelmetlenség, kiszámíthatatlanság, felelősségkerülés.

Asztrológiai elemzés

Az asztrológia szempontjából az Ella név viselőit gyakran a Vízöntő vagy a Nyilas csillagjegyekkel társítják. Ezek a jegyek jellemzően szeretik a szabadságot, kreatívak, szellemesek és eredetiek. Az Ella nevűek gyakran vonzódnak a szokatlan és izgalmas dolgokhoz, szeretnek új dolgokat tanulni, és hajlamosak a független gondolkodásra. Emellett általában barátságosak, társasági emberek, akik élvezik az interakciókat másokkal.

  • Vízöntő: Innovatív, független, humanitárius, barátságos.
  • Nyilas: Optimista, kalandvágyó, őszinte, filozofikus.

Általános személyiségjegyek

Az Ella név viselői gyakran sugároznak kedvességet és bájt. Barátságos, vidám személyiségek, akik könnyen teremtenek kapcsolatot másokkal, és általában népszerűek a társaságukban. Szeretnek szabadon élni, felfedezni a világot és új élményekkel gazdagodni. Rendszerint optimisták és pozitívak, akik gyorsan alkalmazkodnak a változásokhoz, és képesek meglátni a jó oldalát minden helyzetnek.

  • Kreativitás és nyitottság: Az Ella név viselői gyakran nagyon kreatívak, élvezik az önkifejezést, legyen szó művészetről, zenéről, írásról vagy más kreatív tevékenységekről.
  • Empátia és segítőkészség: Az Ellák általában érzékenyek mások érzéseire, és szívesen segítenek másokon. Jó hallgatóságok, akik együttérzéssel és türelemmel viszonyulnak másokhoz.
  • Függetlenség és szabadságvágy: Az Ella nevűek számára fontos a szabadság és az önállóság. Szeretik, ha saját útjukat járhatják, és nem szeretik, ha korlátok közé szorítják őket.

Az Ella név viselői általában dinamikus, optimista, független és kreatív személyiségek, akik szeretnek új élményeket gyűjteni és különleges dolgokat felfedezni. A nevükhöz kapcsolódó numerológiai és asztrológiai jellemzők alapján vonzódnak a szabadsághoz és a változatossághoz, ugyanakkor érzékenyek és empatikusak mások iránt. Az Ella név viselői tehát általában pozitív, életvidám emberek, akik szeretnek másokkal kapcsolatba lépni és új dolgokat kipróbálni.

Az Ella név gyakorisága

Az Ella név az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé vált Magyarországon és világszerte is. Ennek oka részben az, hogy az Ella egy rövid, könnyen kiejthető, dallamos és modern hangzású név, amely sok kultúrában elterjedt és kedvelt.

Magyarországon

Magyarországon az Ella név népszerűsége a 19. század végén kezdett növekedni, és különösen a 20. század második felében vált gyakorivá. Az utóbbi években ismét növekvő tendenciát mutat, különösen a fiatalabb generációk körében, akik gyakran keresnek egyszerű, de mégis különleges neveket gyermekeik számára.

  • Statisztikai adatok: Az Ella név az utóbbi években egyre feljebb került a népszerűségi listákon. A 2020-as évek elején az Ella gyakran szerepelt a legkedveltebb női nevek között Magyarországon.
  • Újszülöttek között: Az Ella név az újszülöttek körében is egyre gyakoribb választás. A modern hangzása és rövidsége miatt sok szülő dönt úgy, hogy ezt a nevet adja kislányának.

Nemzetközi szinten

Nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is növekszik az Ella név népszerűsége. Számos országban egyre több újszülött kislány kapja ezt a nevet, mivel egyszerre nemzetközi és könnyen kiejthető. Az Ella név különösen népszerű az angol nyelvű országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában.

  • Egyesült Államok: Az USA-ban az Ella név az elmúlt két évtizedben folyamatosan az egyik legnépszerűbb női név volt. Az amerikai névadási statisztikák szerint az Ella név rendszeresen szerepel a top 20 leggyakoribb lánynevek között.
  • Európa: Európában, különösen az északi országokban (Svédország, Norvégia, Finnország) és az angolszász területeken, az Ella név szintén kedvelt. Ezekben az országokban az Ella gyakran a leggyakrabban adott nevek között található.
  • Ausztrália és Új-Zéland: Az Ella név ezekben az országokban is rendszeresen megjelenik a legnépszerűbb nevek listáján, tükrözve a modern, egyszerű és elegáns nevek iránti keresletet.

Trendek és változások

Az Ella név gyakorisága az elmúlt években egyre inkább növekvő tendenciát mutat. Ennek egyik oka a rövid, könnyen megjegyezhető és kiejthető forma, amely a modern névadási trendek egyik fontos eleme. Emellett az Ella név viselői között számos híresség található, akik szintén hozzájárultak a név népszerűségéhez.

Összességében az Ella név egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon és világszerte is. Az egyszerűsége, eleganciája és könnyen kezelhető formája miatt sok szülő választja ezt a nevet kislányának. A név trendjei azt mutatják, hogy az Ella név továbbra is kedvelt marad, és valószínűleg a következő években is gyakran fogjuk hallani.

Ella névnaphoz kapcsolódó érdekességek

Az Ella névnapja különleges alkalom lehet az ünneplésre és a névhez kapcsolódó hagyományok és érdekességek felfedezésére. Bár az Ella névnaphoz nem tartozik kifejezetten meghatározott magyar néphagyomány, mégis számos érdekes tény, szokás és babona kapcsolódhat a névnap megünnepléséhez.

Névnapi hagyományok és szokások

  1. Névnapok megünneplése Magyarországon: Magyarországon a névnapok ünneplése jelentős hagyománynak számít. Az Ellák névnapját február 13-án ünneplik, de más dátumok is előfordulhatnak a különböző naptárakban. A névnapok megünneplése sokszor családi körben történik, és egy kellemes összejövetel formájában zajlik, ahol virágokkal, apró ajándékokkal és süteményekkel kedveskednek az ünnepeltnek.
  2. Virágok és ajándékok: A névnapokon szokás az ünnepeltet virággal köszönteni. Az Ellák számára a rózsaszín és fehér virágok, mint például a rózsák vagy a liliomok, ideális választások lehetnek, hiszen ezek a virágok a nőiességet, tisztaságot és szépséget szimbolizálják. Emellett gyakori az édességek, csokoládék és kisebb ajándéktárgyak ajándékozása is.
  3. Névnapi köszöntők: Magyarországon hagyomány, hogy a névnap alkalmából a barátok és családtagok köszöntőt mondanak az ünnepeltnek. Ez lehet egy személyes, rövid üzenet vagy egy humoros versike, ami illik az Ella név viselőjének személyiségéhez. Az üdvözletek gyakran tartalmaznak jókívánságokat, boldogságot, szeretetet és szerencsét kívánva.

Babonák és hiedelmek

  1. A névnap reggeli meglepetése: Egyes hagyományok szerint az ünnepeltnek már kora reggel meglepetést kell szerezni, hogy az egész napja örömteli legyen. A babona úgy tartja, hogy ha valakit az elsőként köszöntesz fel névnapján, az szerencsét hoz számára.
  2. Névnaphoz kapcsolódó álmok: Magyar hiedelmek szerint, ha valaki a névnapján álmodik, az álom különös jelentőséggel bírhat. Úgy vélik, hogy az ezen a napon látott álmok jobban tükrözik az álmodó lelkiállapotát vagy jövőbeli eseményeket.
  3. Névnapi időjárásjóslás: Egyes népi hagyományok szerint az Ella névnapjának időjárása megjósolhatja a tavasz érkezését. Ha február 13-án szép, napos idő van, azt mondják, hogy a tavasz korán érkezik, míg a hideg, borongós idő késői tavaszt jelez.

Különleges érdekességek az Ella névnaphoz kapcsolódóan

  1. Nemzetközi névnapünneplés: Az Ella név nemcsak Magyarországon, hanem számos más országban is ünnepelt név. Az egyes országok saját naptárjaik szerint különböző napokon ünnepelhetik, például Lengyelországban május 4-én, Csehországban augusztus 17-én. Így az Ellák nemzetközi ünneplése sokszínű és változatos.
  2. Az Ella név népszerűsége: Az Ella név egyre növekvő népszerűsége miatt sokan személyes blogokat, közösségi média posztokat készítenek az Ella névnap ünnepléséről. Ezeken a platformokon gyakran megosztják saját névnapi hagyományaikat, ötleteket adnak ajándékokra, köszöntőkre és névnapi partikra.
  3. Modern névnapi trendek: A hagyományos névnapi ünneplések mellett egyre gyakoribbak a modern, kreatív megoldások is. Néhányan tematikus összejöveteleket szerveznek, vagy akár online eseményeket tartanak, különösen a távolabb élő barátok és családtagok számára. A névnap alkalmából készített DIY ajándékok, például kézzel készített képeslapok, fotóalbumok vagy saját készítésű sütemények is népszerűek.

Az Ella névnapja egy nagyszerű lehetőség az ünneplésre és a barátokkal, családdal való kapcsolattartásra. Bár nem kapcsolódnak hozzá szigorú hagyományok vagy rituálék, sok érdekes szokás, babona és modern trend ad színt ennek a különleges napnak. Az Ella névnap így egyszerre lehet hagyományos és újszerű, tele örömmel, meglepetésekkel és szeretettel.

15 Névnapi köszöntő Elláknak

  1. Boldog névnapot, Ella! Legyen ma egy különleges nap, tele örömmel és szeretettel!
  2. Drága Ella, kívánom, hogy névnapodon minden álmod váljon valóra, és soha ne fogyjon el a mosoly az arcodról!
  3. Kedves Ella, névnapodon azt kívánom, hogy életed minden napja olyan ragyogó legyen, mint Te vagy!
  4. Ella, ezen a különleges napon sok boldogságot, szeretetet és szerencsét kívánok Neked!
  5. Boldog névnapot, Ella! Remélem, hogy ma minden pillanatod csupa öröm és nevetés lesz!
  6. Kedves Ella, kívánom, hogy névnapodon minden szeretet és öröm megtaláljon Téged!
  7. Drága Ella, legyen ez a nap tele boldog pillanatokkal, és érezd magad igazán különlegesnek!
  8. Ella, szeretettel gondolok Rád ezen a különleges napon! Boldog névnapot!
  9. Kedves Ella, kívánom, hogy névnapodon a legszebb dolgok történjenek Veled!
  10. Boldog névnapot, Ella! Élj úgy, hogy minden nap egy újabb különleges kaland legyen!
  11. Ella, remélem, hogy névnapodon minden álmod és vágyad valóra válik! Boldog névnapot!
  12. Kedves Ella, kívánom, hogy életed tele legyen szeretettel, boldogsággal és sikerekkel! Boldog névnapot!
  13. Drága Ella, ezen a szép napon kívánom, hogy minden pillanatodat áthassa a boldogság!
  14. Ella, kívánom, hogy a névnapod legyen csodás és felejthetetlen, épp úgy, mint Te magad!
  15. Kedves Ella, legyen a névnapod olyan varázslatos, amilyen varázslatos Te vagy mindannyiunk számára! Boldog névnapot!
Női nevek: Ella névnap
Női nevek: Ella névnap

Névnapok – névnap infók: